Jij bent ondernemend, flexibel en energiek, je houdt van het buitenleven en geniet van een natuurrijke omgeving. Je hebt liefde voor het pedagogische vak én bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de kinderopvang. Zou je graag op vaste basis ons team versterken of ben je op oproep beschikbaar? 

 

Dan zijn dit jouw laarzen misschien wel!

 

 

Grote kans dat wij een goede match hebben! Kinderdagverblijf Laarsjes in de Polder is vanaf mei 2022 op zoek naar pedagogisch medewerkers die met ons een succes willen maken van dit nieuwe initiatief in de gemeente Krimpenerwaard.   

 

Met een nieuw team van enthousiaste pedagogisch medewerkers creëren we een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Op deze manier vormen we met elkaar de optimale omgeving voor de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. Je grijpt de agrarische omgeving aan en ziet daarin kansen en mogelijkheden; lekker spelen in de speelweide, een rondje over de stal, de koeien voeren of de weilanden ontdekken. 

 

Je neemt jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten mee om dit nieuwe bedrijf op te bouwen en verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Je hebt minimaal een relevante mbo-opleiding vanaf niveau 3 die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker kinderopvang en in het bezit van het certificaat taaltoets niveau 3F.

 

En? Hebben we een match? Als nieuw kinderdagverblijf hebben we veel mogelijkheden; we ontvangen je open sollicitatie graag.

Voor vragen en/ of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Elize Vonk Noordegraaf via info@laarsjesindepolder.nl of 06 30 100 765.