Met regen, wind en kou blijf jij het liefst binnen. Want met snotneuzen heb je niet zo veel. Jij ziet kinderen het liefst binnen de lijntjes kleuren en volgt de ontwikkeling van kinderen graag aan de hand van systemen en vinklijstjes. En goede ideeën of nieuwe inzichten hou je het liefst voor jezelf. Want alleen ga je toch veel sneller..?

Herken jij jezelf to-táál niet in deze omschrijving? Ben je juist ondernemend, flexibel en energiek? En hou je dan ook nog van het buitenleven en geniet je van een natuurrijke omgeving? Tof! Lees dan snel verder, want misschien vormen wij wel een goede match!

 

Laarsjes in de Polder staat namelijk voor buiten.gewoon.goede kinderopvang. We zijn graag veel buiten; er valt hier zoveel te ontdekken en leren voor de kinderen waar wij mee werken. Samen spelen, vallen (én opstaan), tellen en kleuren… waarom alleen uit een boekje, als dat ook buiten kan?! Of dat nu is in onze speelweide, tussen de koeien op stal of bij de schapen in het weiland is; jij grijpt de agrarische omgeving aan en ziet daarin kansen en mogelijkheden. Wij bieden kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om te ontwikkelen op hun eigen tempo. In onze ogen heel gewoon. Dit zie je terug op meerdere vlakken in ons bedrijf. Van het voedingsbeleid tot de manier waarop we met elkaar omgaan; we staan graag met onze beide benen op de grond. Of met de laarzen in de polder, in ons geval. Je neemt jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten mee om dit nieuwe bedrijf op te bouwen en verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Want alleen ga je misschien wel sneller, samen kom je verder. We dragen met elkaar de verantwoordelijkheid dat het goed is, want zo bieden we de beste basis voor kindjes van 0 tot vier jaar.

Spreekt onze vorm van kinderopvang je aan én heb je minimaal een relevante mbo-opleiding vanaf niveau 3 die kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker kinderopvang? Ons groeiende bedrijf biedt veel mogelijkheden. Dus ben je in voor een nieuwe uitdaging (vast, oproep of tijdelijke inzet)? We ontvangen je open sollicitatie graag!

Voor vragen en/ of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Elize Vonk Noordegraaf via info@laarsjesindepolder.nl of 06 30 100 765.